VILLA FUR STRAND

20 Sovepladser - 11 Sovrum- 10 Bad &Toiletter
facebookfindos-1-1024x307.jpg

En perle til alt muligt – på et af Danmarks smukkeste steder!

Bag Villa Fur Strand – gemmer sig et særdeles velholdt tidligere hotel med alle de faciliteter man kan drømme om til ferieoplevelser, til familietræf, til en fest med vennerne eller til en brainstorm om firmaets fremtid.

 

Det unikke ved Villa Fur Strand er stedets atmosfære og placering på en af Limfjordens smukkeste øer – blot fem minutters sejlads fra Salling – på toppen af det jyske fastland. En ø der inviterer til landskabelige oplevelser og aktiviteter som en inspirerende pause i opholdet, i festen eller i mødet.

Fur Strand Ferie har alle faciliteter til dit arrangement – velholdte værelser m. bad – et velindrettet restaurationskøkken, hyggelig møbleret spisestue og tilstødende opholdsarealer – og er det sommer og sol – så lokker terrassen og haven der går helt ned til stranden. Der er plads til 20 overnattende gæster samt lokaler til fester med op til 40 siddepladser.

 

Du kan selv jonglere i det store køkken, du kan medbringe din egen kok – eller vi kan knytte en kontakt til en mulig køkkenchef til dit arrangement!

Klik ind på menuen og gå på opdagelse i alle mulighederne på Fur Strand Ferie – Furboerne ønsker dig velkommen på Limfjordsøen!

© 2017 by FUR STRAND VILLAS Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now
20150613_185045